Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Netin Parhaat Sivut kilpailuun!


Muistathan äänestää suosikkiasi!

Kyllä kiitos! Ilmoitan sivustomme kilpailuun ja saan näkyvyyttä ja paljon muita hyötyjä. Olen lukenut ja tällä sivulla olevat kilpailuehdot ja hyväksyn säännöt.

Sivusto: (kirjoita muodossa www.halonen.net)

Sarja:

Yritys:

Y-tunnus:

Yhteyshenkilön nimi:

Katuosoite:

Postinumero:

Paikkakunta:

Sähköposti:

Puhelinnumero:

Kampanjakoodi:

Laske tähän edellä esitetyn laskutoimituksen tulos. Tämä kenttä on olemassa roskapostin estämiseksi.

Netin parhaat sivut kilpailun säännöt

Osallistua voi yllä olevalla lomakkeella tai sähköpostitse kertomalla yrityksen nimi, osoite, yhteyshenkilön sähköpostiosoite, puhelinnumero ja sarja johon osallistuu osoitteeseen info@netinparhaatsivut.com. Osallistuminen on voimassa vuoden loppuun, ja katkeaa sitten automaattisesti.

Kilpailukategoriat ja hinnat

Suuret yritykset ja brändit 220 euroa (+alv. 24 %)

Yritykset 140 euroa (+alv. 24 %)

Yhdistykset ja yhteisöt 140 euroa (+alv. 24 %)

Kilpailuaika

Kilpailuaika on kalenterivuoden loppuun 2017. Osallistuneet sivustot päivitetään kilpailusivustolle osallistumisjärjestyksessä kolmen arkipäivän sisällä. Kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden jättää osallistuminen julkaisematta, mikäli sivusto on hyvän maun vastainen.

Äänestys

Äänestys tapahtuu joka päivä tällä sivustolla. Samaa sivustoa voi äänestää korkeintaan viisi kertaa/vrk.

Äänestystulosten laskeminen

Kilpailun voittaa parhaat tähtiarviot saanut sivusto. Sivuillamme olevat top15-listat näyttävät reaaliaikaisen tilanteen äänestyksissä. Lisäksi palkitsemme kappalemääräisesti eniten ääniä saaneet sivustot. Kilpailun järjestäjänä toimii Netin Parhaat Sivut.

Palkinnot

Pääsarjoja on neljä: Isot yritykset ja brändit, yritykset, yhdistykset ja yhteisöt sekä verkkokaupat. Jokaisen sarjan voittajat palkitaan seuraavasti:

1. palkinto, arvo n. 3000 euroa + alv
Markkinointipaketti arvo 2500 euroa + alv sisältäen esim: Somemarkkinointia (Facebook, Twitter), mainosbannerinäkyvyyttä, Google AdWords markkinointia ja hakukoneoptimointia. Kampanja räätälöidään yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan toteuttajana Sometaito.com

Powercompetencen myyntitaitokoulutus, arvo noin 300- 500 euroa + alv.

2. palkinto, arvo 1500 euroa + alv
Markkinointipaketti arvo 1200 euroa + alv sisältäen esim: Somemarkkinointia (Facebook, Twitter), mainosbannerinäkyvyyttä, Google AdWords markkinointia ja hakukoneoptimointia. Kampanja räätälöidään yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan toteuttajana Sometaito.com

Markkinointisparraus, arvo 300 euroa + alv. Toteuttajana Markkinointi Ukkonen.

3. palkinto, arvo 800 euroa + alv
Markkinointipaketti arvo 500 euroa + alv sisältäen esim: Somemarkkinointia (Facebook, Twitter), mainosbannerinäkyvyyttä, Google AdWords markkinointia ja hakukoneoptimointia. Kampanja räätälöidään yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan toteuttajana Sometaito.com

Nettisivujen arviointi parannusehdotuksineen, arvo 300 euroa +alv. Toteuttajana Markkinointi Ukkonen.

Ilmoittaudu Netin Parhaat Sivut kilpailuun!

Muistathan äänestää suosikkiasi!

Joka kolmas osallistuja saa Myynnin kultaisen E-kirjan! Tämä etu on voimassa nyt!

Myynnin kultainen kirja on myyntitaidon yli 200-sivuinen opas. Myyntitaito on tärkeä asia ja siitä on hyötyä muussakin kuin myyntityössä. Myynnin kultaisen kirjan E-kirjan hankintahinta on 30 euroa. Siitä saamasi hyöty voi olla sinulle vaikka kuinka arvokas. Kun haluat varmasti itsellesi tähän asiaan liittyviä tietoja ja taitoja ilman että luotat vain arpaonneen mene www.kultainenkirja.fi sivulle.

Ilmoita sivusi kilpailuun nyt. Mitä nopeammin

ilmoitat sivustosi sitä pidempään saat näkyvyyttä ja

kaikki hyödyt.